nieuw signmatieraal NL & FR

Op zoek naar gratis signalisatiemateriaal voor wettelijk rookvrije terreinen? Lees er hier meer over!

30 July 2024

Super dat je jouw organisatie rookvrij maakt vanwege de wetswijziging die op 1 januari 2025 ingaat. We begrijpen dat deze aanpassingen veel werk en budget vraagt. Daarom helpen we graag een handje!

 

Bij Generatie Rookvrij vinden we het belangrijk dat ons signalisatiemateriaal voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden we niet alleen materiaal aan in onze webshop, maar stellen we ook gratis downloadbaar materiaal beschikbaar.

 

Of je nu een school, sportterrein, speeltuin, kinderboerderij of andere buitenruimte wilt inrichten, wij hebben het juiste materiaal voor jou. Ons gratis downloadbare materiaal is beschikbaar in pdf-versie met verschillende inspirerende zinnen zoals "Hier speel ik rookvrij", "Hier leer ik rookvrij", "Hier sport ik rookvrij", "Hier ontdek ik de wereld rookvrij" en "Hier fuif ik rookvrij". Daarnaast bevat het pakket ook materialen die je kunt personaliseren met je eigen logo, waardoor je altijd een professionele en herkenbare uitstraling hebt.

 

Wil je direct aan de slag? Klik hieronder op de link om ons gratis signalisatiemateriaal te downloaden en draag bij aan een gezonde, rookvrije toekomst voor iedereen.

 

Gratis signalisatiemateriaal  

Website evalueren

Beste bezoeker,

We nodigen je graag uit om onze website te evalueren. Zo kunnen we ervoor zorgen dat onze website zo goed mogelijk aansluit bij jouw wensen en noden.

Help jij ons een handje? Het invullen van de vragenlijst kost slechts 5 minuten.

Alvast bedankt!

Schrijf je in voor het webinar over wettelijk rookvrije terreinen!

Door een wetswijziging worden volgend jaar heel wat plaatsen rookvrij. Vanaf 31 december 2024 mag er niet meer gerookt of gevapet worden op verschillende publiek toegankelijke plekken waar veel kinderen komen: speelterreinen, sportterreinen, attractieparken, dierentuinen en kinderboerderijen. Daarnaast komt er een rookvrije perimeter van 10 meter…
Lees volledig artikel

De 8 onmiskenbare voordelen van een vape-vrij leven

Klaar om je leven een flinke boost te geven? Stoppen met het gebruik van e-sigaretten met nicotine biedt een scala aan voordelen, zowel op korte als lange termijn. Hier zijn 8 redenen waarom het een geweldig idee is om die e-sigaret aan de wilgen te hangen!   1. Een goed functionerend hart Binnen 20 minuten na het stoppen met vapen met…
Lees volledig artikel

Dilbeek spreekt klare taal: Roken, skip da!

Goed nieuws voor een rookvrije toekomst! Zoals je misschien al zag op onze website, worden vanaf 31 december 2024 veel plekken waar kinderen spelen en leren verplicht rookvrij, zoals speeltuinen, dierentuinen, sportvelden, pretparken … Rond de in- en uitgangen van scholen, ziekenhuizen en sportevenementen komt ook een rookvrije perimeter.  De…
Lees volledig artikel